Hjem / Kalender / Frokostmøte: Nyskaping og innovasjon ved Texas Medical Center

Frokostmøte: Nyskaping og innovasjon ved Texas Medical Center

Måltidets Hus, Arrangementsrommet
18.juni 08:00 - 18.juni 09:30

Mandag 18.juni kommer Erik Halvorsen, leder av Texas Medical Center Innovation Institue (TMC), til Stavanger for å fortelle om hvordan Houston jobber for å tilrettelegge for nyskaping og innovasjon ved et av verdens største medisinske senter. Halvorsen vil også snakke om TMC sin oppbygging og organisering. Stavangerregionens satsing innenfor velferdsteknologi, med initiativ som Helsecampus Ullandhaug, gjør at er dette et veldig relevant frokostmøte for mange.
TMC Innovation Institute jobber med fremtidens helsevesen ved å forene innovatører med de beste innenfor akademia, vitenskap og medisin. Deres programmer hjelper oppstartsbedrifter med å strømlinjeforme utviklingen av terapeutisk, diagnostisk og medisinsk utstyr, samt digitale helsegjennombrudd i verdens største medisinske senter.
Akseleratorprogrammet TMCx utvikler helse- og medisinskteknologiselskaper ved å knytte visjonære gründere til de store ressursene til Texas Medical Center. Programmet, som er lokalisert i TMC Innovation Institute, tilbyr oppstartsselskaper et felles arbeidsområde, en læreplan tilpasset behovene til helsepersonell og veiledning av over 120 rådgivere fra bransjen. Bedrifter har tilgang til verdens største medisinske senter, uten medlemsavgift eller egenkapitaldeling. JLABS @ TMC gir oppstartsbedrifter tilgang til en infrastruktur som inkluderer laboratorieenheter, kontorlokaler og spesialutstyr. På et areal på 34.000 kvadratmeter av TMC Innovation Institute, finner man også JLABS sin første medisinske prototype lab.
Dette er en inspirerende start på dagen for alle som jobber innenfor helse, innovasjon, teknologi og entreprenørskap! Begrenset antall plasser så meld deg på i dag. Vi stiller med frokost.
Dato: 18.juni.
Tidspunkt: 08.30-09.30 (Frokost fra kl. 08.00)
Sted: Måltidets Hus, Arrangementsrommet

Billetter:

https://www.eventbrite.co.uk/e/frokostmte-nyskaping-og-innovasjon-ved-et-av-verdens-strste-medisinske-senter-tickets-45930194448