Hjem / Kalender / Kick off- Medieklyngen

Kick off- Medieklyngen

Avaldsnesgaten 95a, 4014 Stavanger
7.des 19:00 - 7.des 21:00

Medieklyngen i Stavangerregionen er et initiativ fra NRK Rogaland, Stavanger Aftenblad, Screen Media Norge, Stavanger kommune, Greater Stavanger mfl. Kom og bli med på et spennende kick off!

Program:

Medieklyngen
Anne Jacobsen fra NCE media forteller om prosessen bak og resultatet av Media City Bergen - nå gjør vi det samme i Stavanger. Hvordan?

Da verden og Evolta challenge kom til Kjerag
Tommy Aase fra Screen Media forteller om prosjektet og viser bakomfilm fra produksjonen. Harald Halvorsen fra Mediability forteller om teknologien og teknisk oppsett av 9 livekilder via mobilt nettverk. Se smakebit fra prosjektet her: https://youtu.be/-u-HQhBHK6Y

Drone 4 ever
Aeroview i Sandnes jobber med et prosjekt der de utvikler en drone med "uendelig" flyvetid. Hvordan jobber de og hvordan skal teknologien brukes?

Hey-Ho Let's go
Trond Nymann Aarre viser Holo Kitty, en holografisk installasjon som lar publikum får se når Kitty Kielland maler sine mest kjente verk, og Banki 3D, en interaktiv chat-kundeservice-robot som tillater full dialog med den virtuelle kunderådgivere. Han kommer også til å gi en sneak preview av det vi jobber med nå (teleportering). 

NRK Rogaland vil presentere sitt selv-kjør studio.

Meld deg på her.