Hjem / Kalender / KnowHow EdTech-konferanse

KnowHow EdTech-konferanse

Universitetet i Stavanger
10.feb 08:30 - 10.feb 16:30

10. februar inviteres du til årets EdTech-konferanse kalt "KnowHow" på Universitetet i Stavanger (UiS). Konferansen er et utspring fra Nordic Edge 2015, hvor Greater Stavanger hadde prosjektledelsen. KnowHow springer ut av den samme omstillingstanken med teknologi som en sentral drivkraft.

Smart læring, smart skole, smart utdanning i en smart region. Hvordan kan vi utnytte moderne læringsteknologi og erfaringer på tvers av skole, høyere utdanning og næringsliv for å bygge en region for læring og innovasjon? Møt de beste på digital læringsteknologi, hør de viktigste premissgiverne og se de gode eksemplene.

Konferansen vil bringe sammen skoleledere og lærere som er nysgjerrige på digital læringsteknologi på tvers av skolenivå. KnowHow vil også mikse med bedrifter og næringslivsledere som er opptatt av læring blant sine ansatte.

Les det spennende programmet, og meld deg på nå!

Initiativtakerne bak KnowHow er UiS, ved NettOp – Enhet for e-læring, Stavanger Kommune, Rogaland Fylkeskommune og Markedsføringshuset. Greater Stavanger skal markedsføre arrangementet slik at det når ut til alle våre partnerkommuner og næringslivet i regionen.