Hjem / Kalender / Nordic Edge Expo

Nordic Edge Expo

Stavanger Forum
6.okt 08:00 - 7.okt 15:00

Møt bedrifter og mennesker som er med på å skape en smartere fremtid. Årets smartby-konferanse er program fylt med utallige spennende foredrag 

Initiativtaker og eier av Nordic Edge
Greater Stavanger er stolt av å være en av flere initiativtakerne til Nordic Edge Expo. Nordic Edge er på vei til å bli Nord-Europas viktigste arena for kunnskapsutveksling og inspirasjon til skaperne av smartere byer og smartere hjem. – Som regional næringsutvikler, ser vi på dette som en unik mulighet til å trekke personer knyttet til smarte byer til Stavanger-regionen, sier administrerende direktør i Greater Stavanger Kristin Reitan Husebø. Hun påpeker at Nordic Edge er med på å posisjonere regionen som en smart region. – Vi har allerede flere prosjekter relatert til ”smart”-området. Et eksempel er Triangulum-prosjektet og regional smart spesialiseringsstrategi som vi jobber med nå, sier Reitan Husebø. Triangulum-prosjektet vil være synlig på Nordic Edge-utstillingen, så der kan man få vite mer om hva som skjer i prosjektet regionalt. I april ble Nordic Edge AS stiftet, og består nå av flere eier hvorav Greater Stavanger er en av dem. Vår innsats har i år blant annet bestått av å være ansvarlig for utarbeidelse av programmet til hovedkonferansen og Center Court som vil foregå i utstillingsområdet. 

Spennende program
Som deltaker på Nordic Edge får du blant annet høre Hui Lei fra IBM Watson prate om ”Big data for smart healthcare”. Microsoft-toppen Tim Turitto kommer også og skal prate om deres smart city-konsept ”CityNext: Building the Cities for the future”. Listen over gode foredragsholdere er lang med ledere for nasjonale og internasjonale bedrifter, samt nøkkelpersoner fra byadministrasjon fra USA, Asia og Europa. Flere eksempler finner du her.

Nytt i år er at vi har fyllt opp Expo hallen med over 100 utstillere. Her vil dere treffe over 8 norske smartbyer på «open minicipalities»-paviljongen, teknologileverandører og IT-bedrifter. Ønsker du å prøve en selvkjørende buss, fly en drone eller hilse på roboten Yumi - vil dette være å finne på Nordic Edge!

Meld deg på nå!
Har du enda ikke meldt deg på? Sjekk ut det mangfoldige og spennende programmet her, og meld deg på nå! Offentlig ansatte får halv pris. Her kan du bestille billetter.

 

Les alle sakene knyttet til Nordic Edge her.