Hjem / Kalender / Norway Pumps & Pipes lunsjseminar: Demobilization of liquids in a chamber

Norway Pumps & Pipes lunsjseminar: Demobilization of liquids in a chamber

IRIS
21.april 11:30 - 21.april 12:15

Norway Pumps & Pipes er et prosjekt som har som formål å samle fagfolk med ulike teknisk bakgrunn for å utvikle ny teknologi, produkter og løsninger ved å utforske hverandres ”verktøykasser”. For at flere skal få vite mer om hva som skjer i prosjektet, har Norway Pumps & Pipes nå gleden av å invitere til en lunsjseminar-serie.

- Norway Pumps & Pipes skal bidra til kunnskapsutvikling, verdiskapning og nye arbeidsplasser. Deling av kunnskap via denne seminarserien er et viktig middel for å nå vår målsetting, sier prosjektleder i Norway Pumps & Pipes Thor Ole Gulsrud.

Greater Stavanger er en av mange initiativtakerne bak Norway Pumps & Pipes, og er også leder av styringsgruppen. - Som regional næringsutvikler, mener Greater Stavanger dette er et viktig prosjekt som flere bør vite om. Vi jobber for skape arbeidsplasser i regionen, noe som også er en klar målsetting i dette prosjektet, sier adm. dir. i Greater Stavanger og styreleder i Norway Pumps & Pipes Kristin Reitan Husebø.

Tema er for dagens lunsjseminar er prosjektet: "Demobilization of liquids in a chamber included in medical suction units for clearing the respiratory system" presentert av prosjektlederne Excitus AS og UiS. Les mer om prosjektet her.

Vil du delta? Send mail til prosjektleder Thor Ole Gulsrud i Norway Pumps & Pipes. Påmeldingsfrist: 19.04.17.

Det er også mulig å se seminaret gjennom denne linken

Pizza, brus og kaffe vil bli servert.