Hjem / Kalender / Norway Pumps & Pipes lunsjseminar: REBOA-SUS og medisinske anvendelser av mikrosonder

Norway Pumps & Pipes lunsjseminar: REBOA-SUS og medisinske anvendelser av mikrosonder

IRIS
9.des 11:30 - 9.des 12:15

Norway Pumps & Pipes-logo

Norway Pumps & Pipes er et prosjekt som har som formål å samle fagfolk med ulike teknisk bakgrunn for å utvikle ny teknologi, produkter og løsninger ved å utforske hverandres ”verktøykasser”. For at flere skal få vite mer om hva som skjer i prosjektet, har Norway Pumps & Pipes nå gleden av å invitere til en lunsjseminar-serie utover høsten.

- Norway Pumps & Pipes skal bidra til kunnskapsutvikling, verdiskapning og nye arbeidsplasser. Deling av kunnskap via denne seminarserien er et viktig middel for å nå vår målsetting, sier prosjektleder i Norway Pumps & Pipes Thor Ole Gulsrud.

Greater Stavanger er en av mange initiativtakerne bak Norway Pumps & Pipes, og er også leder av styringsgruppen. - Som regional næringsutvikler, mener Greater Stavanger dette er et viktig prosjekt som flere bør vite om. Vi jobber for skape arbeidsplasser i regionen, noe som også er en klar målsetting i dette prosjektet, sier adm. dir. i Greater Stavanger og styreleder i Norway Pumps & Pipes Kristin Reitan Husebø.

Tema er for dagens lunsjseminar er prosjektet: "REBOA-SUS og medisinske anvendelser av mikrosonder". Les mer om prosjektet her.

Vil du delta? Send mail til prosjektleder Thor Ole Gulsrud i Norway Pumps & Pipes .

Det er også mulig å se seminaret gjennom denne  linken

Pizza, brus og kaffe vil bli servert.

Velkommen!