Hjem / Kalender / Vil din bedrift bli koblet på det canadiske markedet?

Vil din bedrift bli koblet på det canadiske markedet?

Måltidets hus (møterom Samhandling)
23.aug 10:30 - 23.aug 13:00

Nå har din bedrift mulighet til å delta på et skreddersydd B2B-program i regi av årsmøtet i WECP (verdens energibyer) som skal være i Halifax 1. – 4. oktober. 

Canada er en viktig handelspartner for Norge, og byene Nova Scotia og Halifax har mange fellestrekk med vår region. Halifax er i likhet med Stavanger medlem av WECP, og er i år vertskap for årsmøtet i nettverket. Her kan du lese mer om næringslivet i Halifax. 

I tilknytning til årsmøtet, vil det bli utarbeidet et eget program for bedrifter fra de besøkende regionene. Dette er en unik mulighet for regionale bedrifter å knytte nye internasjonale kontakter og skape nye forretningsmuligheter. Her er programmet for årsmøtet. Der det står oppført ”Free time & B2B meetings” vil det settes opp møter mellom de deltakende bedriftene. Som deltakende bedrift, vil du også ha mulighet til å delta på resten av WECP-programmet. Greater Stavanger vil videreformidle kontaktinformasjon til WECP som sørger for å sette opp kontaktmøter med andre bedrifter.

Ønsker du å vite mer om programmet i Canada før du melder deg på? 23. august kl. 10.30 – 13.00 inviterer vi til informasjonsmøte i Måltidets hus hvor du får vite mer om hvem som skal delta og hva din bedrift kan få ut av å være med. Representanter fra både den canadiske ambassaden og Norwegian Energy Partner vil være tilstede på møte. Meld deg på møtet her.

Program for møte 23. august:
10.30 Kort innledning om WECP
           Greater Stavanger
10.45 Canada med fokus på Nova Scotia og østkysten.
           John Winterbourne, Den canadiske ambassaden i Oslo
11.10  Halifax, presentasjon av muligheter rundt WECP-møtet
     
11.30 Muligheter og utfordringer i Canada, Norwegian Energy Partner
          Håkon Skretting, Regional Direktør med ansvar for Canada
11.50 Åpen diskusjon
12.15 Lunsj og nettverksbygging

Møtet er gratis, og målgruppen er alle bedrifter som vurderer nye markeder for både eksport og samarbeid.

Dersom du allerede vet at du ønsker å delta på dette, kan du melde deg på her. 
Reisen må du bestille selv. Greater Stavanger er kun fagkoordinator. Vi anbefaler imidlertid å bestille flyreise så tidlig som mulig. Du må også huske å søke om visum. Her kan du lese mer om flytransport til Halifax flyplass. Hotellbestilling kan gjøres via WECP sine nettsider.

Har du spørsmål knyttet til dette? Kontakt May Endresen eller Birger Haraldseid i Greater Stavanger.

Seminaret arrangeres i samarbeid med Næringsforeningen i Stavangerregionen.