Hjem / Kalender / Vindkraftkonferansen Egersund Energy Summit

Vindkraftkonferansen Egersund Energy Summit

Egersund arena
8.mai 08:00 - 10.mai 15:00

Egersund energy summit

8. - 10. mai inviteres du til vindkonferansen Egersund Energy Summit! Her får du faglig oppdatering og mulighet til å møte mange nye mennesker som deler interessen for vindkraft. Som medarrangør og med i konferansekomiteen, kan Greater Stavanger garantere gode foredragsholderne som representerer ulike selskaper og sektorer som dekker et bredt spekter av tema og problemstillinger.

Havvind og muligheter
Hovedkonferansen arrangeres 9. mai og tar for seg tema rundt vindkraft og utviklingen rundt Nordsjøen, hvilke prosjekter kommer opp og hvilke prosjekter er i drift. Hvilke strategier ser Norge for seg og hvordan posisjonerer aktørene seg? Vi møter Statoil, DNV-GL, Statkraft, UIS, Intpow,North Sea Group med flere. 

Leverandørdag som en del av konferansen
Leverandørdagen har fokus på vindkraft prosjekter på vestlandet og de ringvirkninger næringen har skapt for entreprenører og industri. Hvordan posisjonerer leverandørene seg mot det som kan bli et voksende marked innen bygging, drift og vedlikehold av vindparker. Vi møter bedrifter og organisasjoner som jobber for etablering og utvikling av prosjekter innen vindkraft.

MELD DEG PÅ HER!