Webinar: IoT, sensornettverk og LoRaWAN - Hvordan skaper dette verdi for kommuner, næringslivet og innbyggerne?

Velkommen til Stavanger Smart Region snakker om sensornettverk, et webinar i smartby-møteserien, torsdag 4. juni, kl. 10:00-11:30

LoRaWAN er en naturlig forlengelse av fibernettverket Lyse har lagt over store deler av Norge. I disse dager åpnes nettverket opp for et stort antall norske kommuner og hjem, men hvilke gevinster kan det gi? 
 
Dette webinaret gir praktiske eksempler på hvordan det brukes i dag. I tillegg inviterer vi næringslivet til å komme med innspill på løsninger som de ønsker å teste på LoRaWAN.
 
I dette webinaret får du høre: 
•    Stavanger kommune som har begynt med testing på nettverket. Hvordan bruker kommunen nettverket i dag og hvordan ønsker de at det skal brukes fremover - Gunnar Crawford, sjef i Smartbyen Stavanger.
•    Hvorfor Lyse og Altibox utvikler og tilrettelegger for IoT-tjenester i kommune-Norge, og hva de tenker framover. I tillegg gis en rask introduksjon til teknologien og mulighetsrommet for sensornettverk. 
•    Johnny Alexander Gunneng fra InfoTiles leverer tjenester over sensornettverk til flere norske kommuner. Hvordan bidrar dette til optimal ressursbruk for kommunene og bedre tjenester for oss som bor der? 
•    Hvordan raskt og enkelt komme i gang med IoT scenarioer for å sanke, analysere og agere på data? Kristian Heim, direktør for Microsoft Technology Center forteller om IoT kapabiliteter Azure-plattformen og kommer med konkrete eksempler på sensorer, tjenester og rammeverk som kan utnyttes for verdiskaping. 
 
Det er satt av 30 minutter til Q&A der bedrifter kan presentere løsninger de ønsker testet.
 
May Endresen fra Greater Stavanger er moderator.

Vel møtt! 
 

 

Delta på Webinaret her. 

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Når du bruker vår nettside, sier du deg enig i vår bruk av disse.
OK Les mer