Internasjonalt

På vegne av Stavangerregionen, har vi et stort engasjement internasjonalt. I tillegg til regionens Europakontor, har vi et stort nettverk verden over.

Stavangerregionens Europakontor

Stavangerregionens Europakontor er et samarbeid mellom offentlig sektor, kunnskapsmiljøer og næringslivet i Rogaland.

Les mer

Verdens Energibyer (WECP)

Stavanger har siden vært med i WECP (World Energy Cities Partnership) for å samarbeide om kunnskap og utveksling internasjonalt. Nettverket består i dag av 19 energibyer over hele verden.

Les mer

Delicé

Vår region har målsetting om at matnæringen skal ha en tydelig posisjon i norske og europeiske matmarkeder for kvalitetsmat og differensierte produkter. Næringen står sterkt og er også av stor nasjonal betydning.

Les mer

European Innovation Partnership on Active and Healthy Ageing (EIP AHA)

Denne plattformen er et kommunikasjons- og informasjonsnav for alle aktører som er involvert i aktiv og sunn aldring gjennom Europa.

Les mer

European Innovation Partnership on Smart Cities and Communities (EIP SCC)

Nettverket er utformet rundt prioriterte områder som er definert i den strategiske gjennomføringsplanen.

Les mer

CORAL

CORAL er et europeisk nettverk av regioner som samarbeider innen aktiv og sunn aldring. Gjennom en prosess med åpen innovasjon for å løse barrierer som implementerer AAL og AHA løsninger og tjenester. CORAL fokuserer på 'regionalpolitikk om aktiv og sunn aldring' og 'Ambient Assisted Living'.

Les mer
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Når du bruker vår nettside, sier du deg enig i vår bruk av disse.
OK Les mer