CORAL

CORAL er et europeisk nettverk av regioner som samarbeider innen aktiv og sunn aldring. Gjennom en prosess med åpen innovasjon for å løse barrierer som implementerer AAL og AHA løsninger og tjenester. CORAL fokuserer på 'regionalpolitikk om aktiv og sunn aldring' og 'Ambient Assisted Living'.

Coral har som mål å være et læringssamfunn for implementering og oppskalering av innovative løsninger for aktiv og sunn aldring. Coral er en plattform for utveksling av kunnskap og erfaring som omfatter de fleste europeiske frontlinjeinnovatorer. Det er et dynamisk fellesskap for kapasitetsbygging og gjensidig læring.

Nettverket bidrar og gir innspill - fra et regionalt perspektiv - til dagsorden for EU-kommisjonen blant annet gjennom deltakelse i handlingsgruppene i EIP AHA, hendelser, prosjekter, konsultasjoner og andre tiltak.
Samfunnet vekker bevissthet om og aktiverer interessenter i de regionale nettverkene og innovasjonsklyngene om aktiv og sunn aldring.

Coral mobiliserer andre regioner i Europa for å forbinde og delta i prosessen med innovasjon og oppskalering av smarte løsninger for aktiv og sunn aldring. Ved å gjøre dette koraller broer avstanden mellom nyskapende innovatører i Europa og de regionene som nettopp har startet.

Les mer om nettverket her

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Når du bruker vår nettside, sier du deg enig i vår bruk av disse.
OK Les mer